Wie zijn wij

Mw. mr. J.M.E. van den Heuvel

Jennifer van den Heuvel is in 2007 afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht. Zij heeft een master Strafrecht gevolgd en is hierop ook afgestudeerd. Sedert september 2007 is zij officieel werkzaam op het kantoor. Zij is begonnen als juridisch medewerker en is op 30 januari 2008 beëdigd als advocaat en in maart begonnen met de Beroepsopleiding. In 2011 heeft zij deze, 3 jaar durende Beroepsopleiding, met goed gevolg afgemaakt. Per 1 januari 2012 is zij samen met mr. G.J.A.F. Beulen een maatschap begonnen.

Naast het verlenen van juridische bijstand op het gebied van strafrecht, waarin zij is afgestudeerd, staat mr. Van den Heuvel, binnen ons kantoor, cliënten bij op het gebied van Personen- en familierecht. Zij adviseert in alimentatiezaken, omgangskwesties, echtscheidingen, gezagskwesties enz.

Naast advocaat is mr. Van den Heuvel ook sedert januari 2018 lid van de Klachtencommissie van zorgverlener Meander. Zij is deze uitdaging aangegaan omdat zij, naast advocatuur, ook graag op een andere wijze met recht bezig is en dit haar een enorme uitdaging leek.

Rechtsgebieden: personen- en familierecht en strafrecht

Mw. mr. J.M.E. van den Heuvel heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

–           Personen- en familierecht
–           Strafrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Mw. mr. F.H.M. Belt

Fabiënne Belt is in 2017 afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht. Na de Bachelor Rechtsgeleerdheid heeft zij de Master Nederlands Recht, Specialisatie Privaatrecht gevolgd en is hierop ook afgestudeerd. In 2016 heeft zij, vanuit de Universiteit Maastricht, stage gelopen op ons kantoor. In februari 2018 is zij als juridisch medewerker in dienst getreden. Fabiënne is vervolgens op 26 juli 2018 beëdigd als advocaat en in september 2018 begonnen met de Beroepsopleiding. In 2021 heeft zij deze 3 jaar durende opleiding met goed gevolg afgemaakt. Zij staat cliënten bij, voornamelijk op het gebied van personen- en familierecht en strafrecht. Ook voor advies op het gebied van civielrecht kunt u bij mr. Belt terecht.

Mw. mr. F.H.M. Belt heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

–           Personen- en familierecht
–           Strafrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Secretariaat

Maggy van Toor